Blog ni aku gunakan theme Divi daripada Elegant Theme. Aku memang suka sangat dengan theme Divi ni sebab ia mudah untuk dimanipulasi dengan menggunakan konsep drag and drop sahaja.

Selain daripada tu, banyak Divi Resources yang disediakan oleh team Divi melalui blog mereka dan ini tentunya memberikan banyak kelebihan kepada pengguna tegar Divi macam aku untuk bereksperimentasi dengan Divi Resources yang diberikan percuma.

Cuma..masalahnya dah agak lama aku tak jenguk ke blog Elegant Theme dan lihat apa info terbaru mengenai Divi yang disediakan mereka. Hari ni pun sempat login WordPress dashboard jap untuk tulis post ni.

error: Content is protected !!